Minden csomagra 30 napos, 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.

Így tehát elég időd van arra, hogy belekóstolj, kipróbáld és eldöntsd, hogy velünk szeretnél-e tanulni. Semmilyen kockázatot nem vállalsz, mert 30 napon belül a vételárat kérdés nélkül visszautaljuk. Na, jó, azt lehet, hogy megkérdezzük, hogy szerinted min változtassunk :).

A visszafizetésre vonatkozó szerződési feltételeket az Általános Szerződési Feltételekben találod. Felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a pénzvisszafizetési garancia csak a csomagokra vonatkozik, a kiadványokra és egyéb termékekre nem érvényesíthető. Megértésedet köszönjük.

Felnőtteknek fejlesztve

A Németrevaló leckéinek megszületésénél az egyik legfontosabb szempont az volt, hogy olyan anyagot állítsunk össze, amely figyelembe veszi a felnőttkor tanulási sajátosságait. Andragógusként tudom, hogy miért más (leginkább nehezebb) felnőttként egy idegen nyelvet megtanulni. Erre is igyekeztünk figyelni. Ahogy arra is, hogy nem nyelvészprofesszor szeretnél lenni (ha mégis, akkor azt külön megbeszéljük :)), hanem olyan nyelvtudásra van szükséged, amivel külföldön a mindennapi életben, a munkádban, vásárlásnál, hivatalokban, a szomszédokkal elboldogulsz. Hisszük, hogy nem lehetetlen felnőtt fejjel elsajátítani egy új nyelvet, csak megfelelő módszer kell hozzá.

Tanulj szabadon

A rendszert úgy építettük fel neked, hogy egyedül is boldogulj vele, tanulhass bárhol, bármikor. Te osztod be a tanulásra szánt idődet, ahogy neked tetszik. Szép időben kiülhetsz a kertbe vagy a parkba, tanulhatsz munkába menet, hogy az az idő se vesszen kárba. Tényleg nincsenek korlátok.

Segítünk

Ugyan nem tudunk odaülni melléd, de folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, A blogban mindig találsz újabb és újabb írásokat arról, hogyan könnyítheted meg saját magad számára a tanulást. Emailben pedig időnként küldünk egy kis "lelki fröccsöt", hogy a lelkesedésed se hagyjon alább. Együtt megcsináljuk!

Ha belefáradtál, hogy mindig újrakezded, csináld végig.

Rólunk mondták

Nagyon tetszik a tananyag, igaz csak az első leckénél vagyok. Belenéztem a többibe is.Sok újdonságot találtam.Azt hittem, ismételni fogom az eddig tanultakat.Tévedtem.
Más szemmel kell néznem a tanulásra, mert a feladatok színessége érdekessé, színessé és könnyebbé teszi a tanulást.
Eddig a nyelvtan tanulására fordítottam sok időt a szavak mellett.Most pedig összeségében tanulom a német nyelv használatát, megértését, nyelvtanát, és észrevétlenül tanulom az új szavakat a sok színes és érdekes kép segítségével.
Nagyon örülök, hogy belevágtam ebbe a tananyagba. Remélem, hamarosan önállóan tudok mondatokat szerkeszteni. Köszönöm szépen: Ilona

Én nagyon szeretem a leckéidet!! Mindegyiknél kíváncsian várom, hogyan alakul Flora és Lukas története! Megszerettem őket! 😀 A történet mondatai egyszerűen, de változatosan vannak megfogalmazva,amelyek a mindennapi életben is hasznosak. Ki is írtam magamnak egy füzetbe a történeteket. Egyik oldalra németül, a másikra magyarul és így olvasgatom ill hallgatom az oldalon a tananyagot.

Aztán rengeteg és sokféle feladat van, amelyen keresztül be lehet gyakorolni a szavakat és a nyelvtani részeket. Ami nekem még nagy pozitívum, hogy a feladatokban az ismétlésre is fektetsz hangsúlyt, mert bizony az ember könnyen felejt...

I

Iratkozz fel hírlevelünkre!

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • YouTube Social  Icon

Copyright 2017 © Németrevaló

Minden jog fenntartva!